Здравейте,Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Покет Десятки
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Покет Десятки

Покет Десятки 18 Ян 2010 20:16 #405

• pokerface_1912
  • Офлайн
  • Забранен
  • Публикации: 29
Играта е следната: Фрийрол с $2570 съм блиндове 300/600 шорт стак на масата. Играча в дясно на мен рейзва с 600 аз колвам с мисълта да покажа слабост и да ударя сет на флопа (така наречения - "трап"), играча след мен колва Флопа падна : 7 А 3:S Играча преди мен (супер агресивен играч) рейзва с 3000 с което за да му колна трябва да сложа алл ин.. нямах избор - КОЛНАХ .. Бях сигурен че няма А ,а просто се опитва да ме изгони... Но тук дойде и проблема за мен .. играча след мен също колна тъй като имаше $17000 и можеше да си позволи грешка, Шоудаун: Играча преди мен : 2 4 Аз 10 10 и тоя след мен : А 10 търн : 8 ривър : 7:woohoo: ..... Знаех , че играча преди мен искаше да прибере блиндовете, но не очаквах играча след мен да плати КОЕТО МИ БЕШЕ ГРЕШКАТА КАТО ЦЯЛО ....... ПС: Начинаещ съм , и моля за съвети

Отг: Покет Десятки 18 Ян 2010 20:34 #407

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
  • Публикации: 1042
Срещу агресивния опонент си платил в позиция,което при други обстоятелства би било добре,но грешката ти е била,че си позволил на големия стак сравнително евтино да се добере до флопа.Просто нямаш право да се комитваш в пота срещу трима опоненти и да се опитваш да ги трапваш.Правилното отиграване шортстак тук би било да влезеш Алл-ин след рейза на агресивния играч префлоп с което щеше да изгониш големия стак от ръката.Други мнения?

Отг: Покет Десятки 18 Ян 2010 20:59 #410

• Apaha
  • Офлайн
  • Модератор
  • Публикации: 65
Това е една от ситуациите в които или си фолд или си Алл-ин,като целта ти е да изгониш играча след теб...
Въпреки всичко(освен ако си на балона в голям турнир) първия вариант отпада
  • Страница
  • 1
Модератори: nikyo, mainata, th3n3won3
Време за генериране на страницата: 0.18 секунди