Здравейте,Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Флъш на флопа ( А high ) срещу bad beat каре 6ци!
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Флъш на флопа ( А high ) срещу bad beat каре 6ци!

Флъш на флопа ( А high ) срещу bad beat каре 6ци! 30 Ян 2010 16:43 #419

• pokerface_1912
  • Офлайн
  • Забранен
  • Публикации: 29
Ръката е следната: Сит и Гоу " Double or Nothing " 1,10.. Държа А и 10 4 играча колват, включително и аз... флоп идва ! 6 J 8 .. Флъш на флопа и то А - hight... Стака ми е сравнително голям - 5600 някъде.. един рейзва с 1200.. друг колва а 3ти фолдва, аз колвам, търн : К .. аз чеквам той рейзва с 4000 аз - алл ин .. той кол, третия фолдна... шоудаун : той 6 6 аз А 10 , почуствах облекчение, и като падна ривъра : 6 ... просто незнаех от къде ми е дошло , къде е ЕВЕНТУАЛНААТА ГРЕШКА В РЪКАТА

Отг: Флъш на флопа ( А high ) срещу bad beat каре 30 Ян 2010 17:08 #420

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
  • Публикации: 1042
За някаква голяма грешка едва ли може и дума да става...
Флопнал си си нът флъш (А high) и играча срещу теб не ти е повярвал,това се случва постоянно по масите,след колла на флопа.Вкарал си стака си тогава,когато си бил най-силен в големия пот.Бил си фаворит в ръката преди да падне единствената шестица в дека(или в друг случай кое да е J,8 или К за фулл)-всичко на всичко 10 аута или 10 карти които му печелят ръката.На флопа си бил фавот 60/40 а на търна вече си 75/25(виж оддс калкулатора)
Това означава,че всеки път в който си вкарваш парите при тези вероятности ще си на печалба в дългосрочен план,но в краткосрочен(конкретния турнир) пада една от всичките 10 карти и си отстранен.Това е покера-не винаги най-силния играч печели.

П.П.
Ако обичаш оправи си заглавието.Не можеш да пишеш "без коментар" във форум за дискусии

Отг: Флъш на флопа ( А high ) срещу bad beat каре 6ци! 08 Фев 2010 19:34 #421

• Nkkk
  • Офлайн
  • Стрейт
  • Публикации: 34
и аз бих изиграл така флъша.

Отг: Флъш на флопа ( А high ) срещу bad beat каре 6ци! 08 Фев 2010 20:45 #422

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
  • Публикации: 1042