Здравейте,Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Флъш (K high) на търна. Как да го отиграя?
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1
  • 2

Тема: Флъш (K high) на търна. Как да го отиграя?

Флъш (K high) на търна. Как да го отиграя? 15 Фев 2011 01:37 #637

• mainata
  • Офлайн
  • Модератор
  • Публикации: 55
PokerStars No-Limit Hold'em Tournament, 25/50 Blinds (6 handed)

CO (t1520)
Button (t5130)
SB (t1000)
Hero (BB) (t3670)
UTG (t1285)
MP (t895)

Hero's M: 48.93

Preflop: Hero is BB with 6Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация., KТова изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.
1 fold, MP calls t50, CO calls t50, Button calls t50, SB calls t25, Hero checks

Flop: (t250) 10Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация., 9Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация., 2Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.(5 players)
SB bets t50, Hero calls t50, MP calls t50, CO calls t50, Button calls t50

Turn: (t500) 8Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.(5 players)
SB bets t50, Hero raises to t300, MP calls t300, CO raises to t1420 (All-In), Button raises to t5030 (All-In), 1 fold, Hero calls t3270 (All-In), MP calls t495 (All-In)

River: (t9905) 2Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.(4 players, 4 all-in)

Total pot: t9905
Последна промяна: 15 Фев 2011 01:40 от nikyo.

Отг: Флъш (K high) на търна. Как да го отиграя? 15 Фев 2011 01:57 #639

• mistarx1
  • Офлайн
  • Фулл хаус
  • money bring bitches,bitches brind lies
  • Публикации: 529
Бе хубаво ама аз лично щях да бетна на флопа при тва положение,понеже има много лимпари + тва за да видиш кой с какво е и при евентуален 3бет колвам и вече при флъш на търна бутам. Някои може да си чака А сото за флъш и както се вижда можело е и да удари така мисла аз !

Отг: Флъш (K high) на търна. Как да го отиграя? 15 Фев 2011 02:50 #640

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
  • Публикации: 1042
Играта е 6-хендед. Имаме 4 лимпа и чекваш от ББ. На флопа ти пада флъш дроу с поп. Можеш да го дадеш малко по-креативно тук и да рейзнеш до 200 примерно за да смалиш броя на играчите в ръката и за инфо, горе-долу къде се намираш, но това зависи най-вече от имиджа ти на масата. Решаваш да коллнеш извън позиция, което също е добро отиграване, предвид това, че през останалата част от ръката ще си извън позиция. Търна пада още една купа, като на борда са възможни флъшове и стрейтове, както и стрейт флъш. Пота вече е 500 и все още има 5 играчи в ръката. Малкия блинд продължава с мин.бетовете, които си плачат за рейз и това и правиш - рейзваш до 300, което е малко повече от половината пот (550). При толкова много играчи в ръката имаш три възможности - да рейзнеш пота и да се надяваш някой да е закачил по-нисък флъш, стрейт или някакъв сет, да направиш 1/2 пот бет и да играеш за среден пот + валю бет на ривъра и да слоуплейваш. Не съм особен привърженик на последното, особенно с ръка, което може да ми донесе много проблеми. Избираш вторият вариант и бетваш 300 в 550 пот. Играчът след теб коллва и последва екшъна. Играчът от CO влиза Алл-ин за малко повече от пота и бутона бута отгоре до 5030. Пота е доста голям, а държиш втори по сила флъш - К-хай плюс дупчен стрейт флъш. Ако мислип ,че си бит от тайт играч с А-хай флъш преди парите, можеш да се хвърлиш, но в повечето случаи ще си изправен срещу играчи с по-ниски флъшове или сет, които не искат да видят ривър, а защо не и А-хай флъш дроу . Фолда е доста труден, а има доста ръце които биеш, плюс това пота вече е голям. Според мен, колла е правилно решение тук. Други мнения?
Последна промяна: 15 Фев 2011 03:06 от nikyo.

Отг: Флъш (K high) на търна. Как да го отиграя? 15 Фев 2011 15:37 #641

• mistarx1
  • Офлайн
  • Фулл хаус
Мое мнение е ,че играта е чек фолд

Отг: Флъш (K high) на търна. Как да го отиграя? 15 Фев 2011 16:13 #643

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
  • Публикации: 1042
На търна? Все си мисля, че да хвърлиш K-хай флъш (втори нътс) е като да хвърлиш KK префлоп срещу рейз и 3-бет Алл-ин...

По-склонен съм да се хвърля на ривъра обаче, и то само срещу определени играчи... ,
Последна промяна: 15 Фев 2011 16:28 от nikyo.

Отг: Флъш (K high) на търна. Как да го отиграя? 15 Фев 2011 16:32 #644

• mistarx1
  • Офлайн
  • Фулл хаус
Да,но в тази сит,когато видиах разв на ръката,си помислих,че този с 5к и косур го е ударил с флъш до А.
В последствие ми каза какво е станало и се оказа,че го е бил и фул.Аз му казах,че ако беше играл по агресивно пре флоп щеше да изгони този с 82о и др лимпари и дефакто да остане на флопа с А4 купи.
Вече там не го знам какъв играч е ония и дали ще колне всякакъв реис на флъш дроу илки ще фолдне,но факт е,че с повече агресия,ще си усигори в тази сит. по голям комфорт
  • Страница
  • 1
  • 2
Модератори: nikyo, mainata, th3n3won3
Време за генериране на страницата: 0.25 секунди