Играта е 6-хендед. Имаме 4 лимпа и чекваш от ББ. На флопа ти пада флъш дроу с поп. Можеш да го дадеш малко по-креативно тук и да рейзнеш до 200 примерно за да смалиш броя на играчите в ръката и за инфо, горе-долу къде се намираш, но това зависи най-вече от имиджа ти на масата. Решаваш да коллнеш извън позиция, което също е добро отиграване, предвид това, че през останалата част от ръката ще си извън позиция. Търна пада още една купа, като на борда са възможни флъшове и стрейтове, както и стрейт флъш. Пота вече е 500 и все още има 5 играчи в ръката. Малкия блинд продължава с мин.бетовете, които си плачат за рейз и това и правиш - рейзваш до 300, което е малко повече от половината пот (550). При толкова много играчи в ръката имаш три възможности - да рейзнеш пота и да се надяваш някой да е закачил по-нисък флъш, стрейт или някакъв сет, да направиш 1/2 пот бет и да играеш за среден пот + валю бет на ривъра и да слоуплейваш. Не съм особен привърженик на последното, особенно с ръка, което може да ми донесе много проблеми. Избираш вторият вариант и бетваш 300 в 550 пот. Играчът след теб коллва и последва екшъна. Играчът от CO влиза Алл-ин за малко повече от пота и бутона бута отгоре до 5030. Пота е доста голям, а държиш втори по сила флъш - К-хай плюс дупчен стрейт флъш. Ако мислип ,че си бит от тайт играч с А-хай флъш преди парите, можеш да се хвърлиш, но в повечето случаи ще си изправен срещу играчи с по-ниски флъшове или сет, които не искат да видят ривър, а защо не и А-хай флъш дроу . Фолда е доста труден, а има доста ръце които биеш, плюс това пота вече е голям. Според мен, колла е правилно решение тук. Други мнения?