Здравейте,Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Чифт попове хедсъп на опасен борд
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Чифт попове хедсъп на опасен борд

Чифт попове хедсъп на опасен борд 09 Мар 2011 21:29 #758

• nikyo
  • Онлайн
  • Админ
  • Suicide king
  • Публикации: 1042
PokerStars No-Limit Hold'em HU Tournament, 10/20 Blinds

saw flop

SB (t1270)
Hero (BB) (t1730)

Hero's M: 57.67

Preflop: Hero is BB with KТова изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация., KТова изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.
SB bets t40, Hero raises to t100, SB calls t60

Flop: (t200) 9Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация., AТова изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация., 6Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.(2 players)
Hero bets t120, SB calls t120

Turn: (t440) 7Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.(2 players)
Hero checks, SB bets t220, Hero calls t220

River: (t880) 8Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.(2 players)
Hero checks, SB bets t830 (All-In)

Опшънс?
Последна промяна: 09 Мар 2011 22:17 от nikyo.

Отг: Чифт попове хедсъп на опасен борд 11 Мар 2011 02:41 #765

• mainata
  • Офлайн
  • Модератор
  • Публикации: 55
с този малък рейз префлоп не вярвам да е на А, въпреки че е възможно да е на слабо А, а и други работи те бият като стрейтове, два чифта. Бих се замислил сериозно за фолд

Отг: Чифт попове хедсъп на опасен борд 11 Мар 2011 04:22 #766

• nikyo
  • Онлайн
  • Админ
  • Suicide king
Други мнения?

Отг: Чифт попове хедсъп на опасен борд 21 Мар 2011 18:08 #791

• th3n3won3
  • Офлайн
  • Модератор
  • Публикации: 236
Зависи от историята. Ако преди с нормални 3х опен-бетове те е фолдвал, може сега с този 2х бет да не иска да те плаши, Също така, решението ни зависи от това дали сме забелязвали как играе дро-тата си опонентът -- дали агресивно или просто чек-колва. дали си плаща с гътшотите... Не знам, трудно решение. Олин на ривъра в турнирите може много често и да е блъф, но не знам как е на хедзъп. Смяташ ли, че опонентът е способен на такъв безумен ход? Не ми се вярва Но може би така би изиграл и QQ, но само тях. Най вероятно е бил на ОЕСД и на ривъра е направил 2 чифта, които е валюбетнал, като е сметнал, че стрейт ще имаш в пренебрежимо малък % от случаите, за да е минусов такъв ход

Отг: Чифт попове хедсъп на опасен борд 21 Мар 2011 19:47 #794

• nikyo
  • Онлайн
  • Админ
  • Suicide king
th3n3won3 написа:
Зависи от историята. Ако преди с нормални 3х опен-бетове те е фолдвал, може сега с този 2х бет да не иска да те плаши, Също така, решението ни зависи от това дали сме забелязвали как играе дро-тата си опонентът -- дали агресивно или просто чек-колва. дали си плаща с гътшотите... Не знам, трудно решение. Олин на ривъра в турнирите може много често и да е блъф, но не знам как е на хедзъп. Смяташ ли, че опонентът е способен на такъв безумен ход? Не ми се вярва Но може би така би изиграл и QQ, но само тях. Най вероятно е бил на ОЕСД и на ривъра е направил 2 чифта, които е валюбетнал, като е сметнал, че стрейт ще имаш в пренебрежимо малък % от случаите, за да е минусов такъв ход

Според мен трябваше да изстрелям още един барелл на търна (около 2/3 пота) и да видя какво ще прави. Иначе, аз го поставих на два чифта или сет въпреки, че се замислих за изпуснах флъш дроу, след което презентира стрейт на ривъра (често флат-коллване с боклуци на флопа и допуснах, че може да му е излезнал флъш дроу на търна). Имаше няколко предишни ръце, в които го бе правил. Възможно е също слабо асо. Спомням си, че фолднах ръката.
  • Страница
  • 1
Модератори: nikyo, mainata, th3n3won3
Време за генериране на страницата: 0.23 секунди