th3n3won3 написа:Зависи от историята. Ако преди с нормални 3х опен-бетове те е фолдвал, може сега с този 2х бет да не иска да те плаши, Също така, решението ни зависи от това дали сме забелязвали как играе дро-тата си опонентът -- дали агресивно или просто чек-колва. дали си плаща с гътшотите... Не знам, трудно решение. Олин на ривъра в турнирите може много често и да е блъф, но не знам как е на хедзъп. Смяташ ли, че опонентът е способен на такъв безумен ход? Не ми се вярва

Но може би така би изиграл и QQ, но само тях. Най вероятно е бил на ОЕСД и на ривъра е направил 2 чифта, които е валюбетнал, като е сметнал, че стрейт ще имаш в пренебрежимо малък % от случаите, за да е минусов такъв ход

Според мен трябваше да изстрелям още един барелл на търна (около 2/3 пота) и да видя какво ще прави. Иначе, аз го поставих на два чифта или сет въпреки, че се замислих за изпуснах флъш дроу, след което презентира стрейт на ривъра (често флат-коллване с боклуци на флопа и допуснах, че може да му е излезнал флъш дроу на търна). Имаше няколко предишни ръце, в които го бе правил. Възможно е също слабо асо. Спомням си, че фолднах ръката.