Здравейте,Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Топ чифт добър кикър срещу пот бет на ривъра
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Топ чифт добър кикър срещу пот бет на ривъра

Топ чифт добър кикър срещу пот бет на ривъра 13 Мар 2011 03:45 #774

• nikyo
  • Онлайн
  • Админ
  • Suicide king
  • Публикации: 1042
PokerStars No-Limit Hold'em, HU Tournament, 10/20 Blinds (2 handed)

BB (t1310)
Hero (SB) (t1690)

Hero's M: 56.33

Preflop: Hero is SB with JТова изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация., AТова изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.
Hero bets t60, BB calls t40

Flop: (t120) AТова изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация., 9Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация., 8Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.(2 players)
BB bets t60, Hero raises to t180, BB calls t120

Turn: (t480) 3Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.(2 players)
BB checks, Hero checks

River: (t480) 9Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.(2 players)
BB bets t480

Коментирайте...

Отг: Топ чифт добър кикър срещу пот бет на ривъра 21 Мар 2011 18:02 #789

• th3n3won3
  • Офлайн
  • Модератор
  • Публикации: 236
Много е трудно да се преценява ръка хедзъп без поне малко история Затова се опитваме да разсъждаваме във вакуума:
бордът е сдвоен, на него има евентуален флъш от спатии и получаваме бет-пот след бет/кол флоп, чек/търн. Трябва да разберем дали това е велю-бет или блъф.
Ако опонентът е адекватен, сме чист фолд, понеже ривъра може да бъде бетван само от фул и евентуално от KcXc, дори QcXc -- и в някакъв процент от случаите -- с блъф. Някои може би ще бетнат тук и трипса деветки, но какво велю очакват да получат с тоя плашещ бет-пот на ривъра? Не знам. Ако е блъф-бет, няма как да е добър при положение, че не сме сигурни с какво Hero ни рирейзва на флопа -- флъш-дро, сет или два чифта, които към ривъра ни мачкат тотално (от гледна точка на опонента е това).
Прилича на лош блъф със Ах ръка или миснато ОЕСД, или дори без нищо -- просто играе борда и ни гони от ръката, прилича и на флъш, може и да е трипс, два чифта, фул и така нататък Мисля си, че макар и бордът да е толкова плашещ, да си колнем ТПТК-то няма да е лоша игра. Аз бих бетнал и търна щом съм рирейзнал флопа, или просто бих колнал флопа, чекнал търна и заложил/платил разумен залог на ривъра -- според обстоятелствата Както е изиграна ръката с чека на търна симулираме слабост и следователно трапваме опонента, значи на ривъра трябва да колнем, независимо от страшния борд

Отг: Топ чифт добър кикър срещу пот бет на ривъра 21 Мар 2011 19:56 #795

• nikyo
  • Онлайн
  • Админ
  • Suicide king
  • Публикации: 1042
Пича беше адската риба Коллваше ми с всеки чифт до ривъра и на няколко пъти пот бетваше боклуци, след чек от моя страна. Спомням си, че му коллнах най-вече заради това и се надявах да е на някаква осмица, изпуснат ОЕСД или нисък покет чифт. Показа ми трипс 9-ки рибата Скоро след това обаче го събрах в една идентична ръка.
  • Страница
  • 1
Модератори: nikyo, mainata, th3n3won3
Време за генериране на страницата: 0.21 секунди