Първо, поздравления за видеото

Хубаво е да се правят повече такива неща, въпреки резултатите или нивата на които се играе, защото всички знаем, че отстрани се виждат по-ясно най-големите или малките, но чести грешки в играта, а така ще можем да ги коментираме помежду си. Та нали това е идеята на сайта и на форума - да станем по-добри играчи

Ръка 1: Играеш от ББ и СБ лимпва, след което ти чекваш с K4o. Удряш си трипс, което е добре, но на борда има две пики. Бетваш 2/3 пота и СБ ти коллва. Търна е Q

и отново бетваш 2/3 пота - опонента фолдва. Добре си си изиграл ръката, според мене тука при лимпнат пот и хубав флоп за теб.
Ръка 2: Харесва ми по-големият ти рейз префлоп с TT, като така караш много играчи да фолднат и коллнат неправилно с много ръце като слаби аса, ниски чифтове или конектори и елиминираш предимството на позицията. Плащат ти обаче СБ и ББ. Пада сух борд J хай. СБ чеква и ББ бетва 160 в 480. Тук ми се струва, че трябва да се плашиш повече то СБ, а не веднага да ги пишеш фолд. В позиция си им и според мене на флопа си или рейз или фолд, съответно ако мислиш, че си по-силен в ръката или по-слаб. Този колл ми се струва много слабо отиграване при условие, че търна и ривъра могат да те изненадат много лошо, а и вече пота няма да е толкова малък.
Ръка 3: Мисля, че можеш да се опиташ извлечен някакво допълнително валю в ръката на ривъра, въпреки опасният борд.
Ръка 4: Правиш c-bet на търна на флъш борд с ОПСД и оувъркарта и играча от бутона ти коллва. Според мене е доста вероятно да го прави с висока флъш карта (поп или асо), като при падналата неутрална карта на ривъра си стрелял отново и той фолдва. Добре си презентирал слаб флъш или стрейт.
Ръка 5: От късна позиция можеш да рейзваш и до 3ББ, защото в повечето случаи ще си последен по ред на флопа. СБ ти коллва и пада ужасен флопа за QQ - A

K

J

. Имаш дупчен бродуей освен чифта дами. На мен това ми прилича повече на блок бет и можеш да го рейзнеш, но и коллнеш. Ти избираш да фолднеш, което е доста лошо отиграване. Не се ли замисляш, че на флопа може да ти е коллнал на флъш дроу и на търна да се опитва да си тегли евтина карта. Разбира се, бият те и слаби аса, но неможеш да фолднеш на такъв мин. бет в такъв пот със средно силна ръка и възможност за подобрение. По-добрата линия според мен щеше да е чек-чек на флопа и ако чекне отново търна да му бетнеш.
От Ръка 6 нататък ще ги оставя за утре...
Други мнения?