Привет на всички :АКУЛИ:
Дойде време да Ви запозная и с това какво съм замислил.
Постоянно чета по форумите как някой си играч се наема да направи от $0 или от няколко долара,еиди колко си долара или нещо от сорта за определено време(в този форум мисля,че бяха 2 теми).Всеки почва,но си остава с това.Сега дойде и моят ред да се пробвам,но ще малко по-различно.
ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО1.Предизвикателството ще стартира от 01.01.2012г. и ще приключи на 31.03.2012г.
2.Целта на предизвикателството ще бъде да достигна от $10 до $1000.
3.Залите в който ще се състуй ще бъдат 2(
HighPulsePoker и
PokerStars).Всяка ще бъде сама за себе си.Тоест в 2-те зали ще започна с по $10.
4.Наградата ще бъде следната:
Фрийрол на стойност $100 и $10 баунти за главата ми, ако достигна заветната цел.
Фрийрол на стойност $50 и $5 баунти за главата ми, ако не достигна целта.
Условие за участие
Ако не всеки ден,то през ден ще пускам ъпдейти как вървят нещата,как се движа.Ще споделям по някоя друга ръка и т.н..От вас ще се изисква да коментирате ъпдейта.Дали ще бъде браво,успех,само така или нещо от сорта.Ще приемам всякакви критики и съвети за играта,как се справям(дали добре или зле).С две думи всичко.
Другото правило,ще бъде,за всички ъпдейти за тези 3 мес. да коментирате поне 50% от тях.Т.е. ако има 50 ъпдейта да сте коментирали 25.
Всеки изпълнил 2-те прости правила,ще участва.
По този начин искам с вашата подкрепа да успея.Както аз така и за някой начинаещи играчи за спечелят някои долар.
Фрийролът ще бъде само един,а не за всяка зала поотделно.Залата в която ще се състой ще я обявя в дните до Нова Година.
И така имам малко време да се подготвя психически и да обмисля стратегийте който ще изполсвам.
За сега това е от мене.Успех по масите.