Здравейте,Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

"Предизвикателството на Гъб"
(1 Разглеждат) (1) Гост
Дискусия на блогове

Тема: "Предизвикателството на Гъб"

"Предизвикателството на Гъб" 12 Дек 2011 23:13 #1414

• dimikostadinov
  • Офлайн
  • Флъш
  • Напред и на горе,
  • Публикации: 220
Привет на всички :АКУЛИ:

Дойде време да Ви запозная и с това какво съм замислил.

Постоянно чета по форумите как някой си играч се наема да направи от $0 или от няколко долара,еиди колко си долара или нещо от сорта за определено време(в този форум мисля,че бяха 2 теми).Всеки почва,но си остава с това.Сега дойде и моят ред да се пробвам,но ще малко по-различно.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

1.Предизвикателството ще стартира от 01.01.2012г. и ще приключи на 31.03.2012г.
2.Целта на предизвикателството ще бъде да достигна от $10 до $1000.
3.Залите в който ще се състуй ще бъдат 2(HighPulsePoker и PokerStars).Всяка ще бъде сама за себе си.Тоест в 2-те зали ще започна с по $10.
4.Наградата ще бъде следната:
Фрийрол на стойност $100 и $10 баунти за главата ми, ако достигна заветната цел.
Фрийрол на стойност $50 и $5 баунти за главата ми, ако не достигна целта.

Условие за участие

Ако не всеки ден,то през ден ще пускам ъпдейти как вървят нещата,как се движа.Ще споделям по някоя друга ръка и т.н..От вас ще се изисква да коментирате ъпдейта.Дали ще бъде браво,успех,само така или нещо от сорта.Ще приемам всякакви критики и съвети за играта,как се справям(дали добре или зле).С две думи всичко.
Другото правило,ще бъде,за всички ъпдейти за тези 3 мес. да коментирате поне 50% от тях.Т.е. ако има 50 ъпдейта да сте коментирали 25.
Всеки изпълнил 2-те прости правила,ще участва.

По този начин искам с вашата подкрепа да успея.Както аз така и за някой начинаещи играчи за спечелят някои долар.
Фрийролът ще бъде само един,а не за всяка зала поотделно.Залата в която ще се състой ще я обявя в дните до Нова Година.

И така имам малко време да се подготвя психически и да обмисля стратегийте който ще изполсвам.

За сега това е от мене.Успех по масите.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Отговор: "Предизвикателството на Гъб" 12 Дек 2011 23:28 #1416

• th3n3won3
  • Офлайн
  • Модератор
  • Публикации: 236
Страхотно! Успех!

Отговор: "Предизвикателството на Гъб" 12 Дек 2011 23:33 #1417

• mistarx1
  • Офлайн
  • Фулл хаус
  • money bring bitches,bitches brind lies
  • Публикации: 529
Здрасти Мите, тва къде си го решил е много хубаво,но е и толкова трудно,но не е непостижимо!
От 10$ до 1000$ е много ама мнооогоо трудно с много дисциплина и спазване банкрол мениджмънт+много игра дано имаш толкова време Трябва ти и късмет,ако те хване вариация 10 $ са нищо!
Мен специално в Покерстарс ги направих от 5 до 85 със СНГ 18 души 6 макс 1,50$ вход,но нямах време за постоянна игра + вариация и се провалих.В покерстарс ще ти е много по лесно понеже има много игра в хайпулса няма чак толко .Пробвай с покерстарс,с 25ц 45 души. След това минаваш на единички СНГ (бавни)турботата не са за малка банка! 18 или 27 души е ти препоръчвам и така качваш на горе ама за 3 месеца тр да имаш мн късмет да ги направиш толко

Аз ще коментирам ръцете колкото мога,надявам се и другите да го правят

УСПЕХ!

Отговор: "Предизвикателството на Гъб" 13 Дек 2011 12:38 #1418

• nikyo
  • Онлайн
  • Админ
  • Suicide king
  • Публикации: 1043
Идеята е добра и ще съдействам с каквото мога. Успех

Отговор: "Предизвикателството на Гъб" 19 Дек 2011 15:32 #1431

• dimikostadinov
  • Офлайн
  • Флъш
  • Напред и на горе,
  • Публикации: 220
Честит Първи Сняг

Последните дни размишлявах в/у това каква стратегия да използвам по време на предизвикателството.Като се има предвид,че няма да има време за големи сесий и малкото трафик в HighPulsePoker,реших да използвам различна стратегия за всяка зала.

В PokerStars ,ще играя предимно SNG,като на сесия ще отварям по 9 маси.Ще се опитам да голям обем от SNG.Лимитите ще изкачвам постепенно-като започна от $0,10 и когато достигна до 50 бай-на от следващото нива,минавам на него.Ще изглежда нещо от сорта:

Стартова банка: $10
Стъпка 1:$0,10 SNG,при $25 преминаване към стъпка 2.
Стъпка 2:$0,50 SNG,при $75 преминаване към стъпка 3,при $10-стъпка 1.
Стъпка 3:$1,50 SNG,при $175 преминаване към стъпка 4,при $25-стъпка 2, и т.н.

ВHighPulsePoker , поради липсата на трафик и МТТ и SNG,ще играя кеш,като ще използвам "Стратегията на малкия стак".Почвам от НЛ2 което прави стартовата ми банка 500 блинда от нивото.Така на всеки 500 блинада от горното ниво ще качвам,а на 500 от долното ще свалям.Ето и малко подробност:

Стартова банка:€10
Стъпка 1:НЛ2,при €25 преминаване към стъпка 2.
Стъпка 2:НЛ5,при €50 преминаване към стъпка 3,при €10-стъпка 1.
Стъпка 3:НЛ10,при €100 преминаване към стъпка 4,при €25-стъпка 2, и т.н.

За сега е това.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Отговор: "Предизвикателството на Гъб" 19 Дек 2011 17:49 #1434

• mistarx1
  • Офлайн
  • Фулл хаус
  • money bring bitches,bitches brind lies
  • Публикации: 529
Вече имаш и гръб от админа тва не е малко
Успех на 10ц-вите СНГ та (те СНХ 10 ц хич не ми харесват : )
Дано ги прескочиш бързо,че много дразнят.
Като стигнеш 1.50 нивата мога да ти препоръчам 1,50 18 души 6 макс. А и като цяло на тези маси да играеш в началото.
9 маси са много по 4 е нормалното според мен Трябва да играеш внимателно ако бързаш ще се провалиш.
В High Puls на кеш е доста по добре,само да не те удари няква вариация или да се тилтнеш,че лошо
Аз лично скочих на 2/5ц там дори си позволявам да играя и 5/10ц не е зле
Успех.
Кога започваш от 01.01 2012 ли?
Модератори: nikyo, mainata, th3n3won3
Време за генериране на страницата: 0.27 секунди