Здравейте,Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Замразиха лиценза на Full Tilt
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1
  • 2

Тема: Замразиха лиценза на Full Tilt

Замразиха лиценза на Full Tilt 30 Юни 2011 16:41 #949

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
  • Публикации: 1059
Неприятните новини дойдоха вчера, след като гейминг комисията в Алдърни спря лиценза на FTP. Сагата продължава и днес, след като се разбра, че FTP може да вземе Kahnawake лиценз, което е най-логичното развитие на нещата и може би най-правилното решение за Full Tilt, въпреки че засега няма нищо официално.

Ясно е, че покер сайт като Full Tilt неможе да си позволи да не функционира цял един месец и със сигурност обмислят някакви по-бързи решения от оправдания на изслушването на 26-ти Юли пред гейминг комисията в Алдърни.

И аз, както и много други покер играчи, имам пари във Full Tilt и според мен е само въпрос на време сайта да поднови работа. Според мен по-голямият проблем на ftp идва от нарушената ликвидност на сайта от $60 милиона (ЕДИТ: другата предполагаема сума е $150 милиона) , за който излезна информация, че ще бъде подпомогнат от мултимилиардера Джак Бинион (чети тук), който най-вероятно ще вкара финансова инжекция в сайта. Шокът около отнетия лиценз обаче, вероятно ще увеличи тази ликвидност, след като много играчи ще дръпнат парите си от там. Това ще се дължи основно на факта, че стабилността около ftp e доста разклатена и доверието на покер играчи към сайта вече спадна до нулеви стойности.

Какво следва?

Вероятно Full Tilt ще вземат лиценз от друга гейминг комисия, без значение дали е Kahnawake или някоя друга, но това ще остави още един белег в реномето на Full Tilt и ще удари като с парен чук трафика на сайта.
Последна промяна: 03 Юли 2011 03:10 от nikyo.

Отг: Замразиха лиценза на Full Tilt 02 Юли 2011 02:56 #950

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
Последна промяна: 02 Юли 2011 02:56 от nikyo.

Отг: Замразиха лиценза на Full Tilt 06 Юли 2011 01:06 #951

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
Последната информация около Full Tilt е, че са взели лиценз от остров Гърнси. Дали това е сигурно, ще разберем веднага щом залата поднови работа...

Отг: Замразиха лиценза на Full Tilt 27 Юли 2011 17:39 #1004

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
Последната информация около сагата с Full Tilt е, че изслушването е отложено до средата на Септемвти месец. Терзанията продължават...

Отговор: Отг: Замразиха лиценза на Full Tilt 30 Септ 2011 13:56 #1191

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
Приблемите на FTP се задълбочават, след като днес стана ясно, че Full Tilt остават без лиценз!

Отговор: Отг: Замразиха лиценза на Full Tilt 01 Окт 2011 22:12 #1192

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
Блесна малко светлина в тунела за FTP, след като стана ясно, че Френски бизнес магнат има мераци за купуване на компанията.
  • Страница
  • 1
  • 2
Модератори: nikyo, mainata, th3n3won3
Време за генериране на страницата: 0.23 секунди