Здравейте,Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Дебат за онлайн покера
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Дебат за онлайн покера

Дебат за онлайн покера 30 Септ 2009 17:02 #315

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
  • Публикации: 1059
Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.
Какво мислите за феномена онлайн покер?Ако имате какво да кажете и искате да бъдете чути присъединете се към дискусията.

Онлайн покера в България се разви изключително много през последните 4 години.В днешно време е част от съвременната култура а също и от нашият живот.

Дали онлайн покера е невероятен като спорт,забавление и бизнес.Или е просто още един начин да продадем душите си на дявола?
Смятате ли,че онлайн покера трябва да има легален статут като спорт или трябва да си остане "нелегален хазарт в интернет"?С какво смятате,че ще помогне това или "Мен не ме интересува нищо освен покер банката ми".Дали и с какво ще се подобрят условията за игра или "Не давам и стотинка от печалбата си на политиците".

Нека всички обосновават мненията си и да не се превръща темата в спамерски рай!

Отг: Дебат за онлайн покера 07 Юни 2010 03:37 #554

• pokerface_1912
  • Офлайн
  • Забранен
  • Публикации: 29
Онлайн покера е доста по разпространен от този на живо. Лично на мен ми прави доста по-голямо удоволствие от колкото този на живо. Разбира се нещата който могат да те разсеят по време на една онлайн покер сесия са много повече. Можеш да станешп от масите когато си поискаш и никой неможе да те спре докато на живо е някак по различно чустваш се малко неловко като ставаш с парите на човек който е пред теб. Лично аз така се чуствам де, но това е покер и за това е най - великата игра на карти
  • Страница
  • 1
Модератори: nikyo, mainata, th3n3won3
Време за генериране на страницата: 0.17 секунди