Здравейте,Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Всичко за iTold'em
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Тема: Всичко за iTold'em

Всичко за iTold'em 15 Септ 2011 01:13 #1172

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
  • Публикации: 1059
Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.

Представяме ви най-бързият и лесен начин за споделяне на ръце без да се ровите из хенд хисторита или тракери, както и да ползвате конвертори. iTold'em прави всичко това автоматично и сами решавате какво да споделите и какво не. Четете повече в ревюто на itoldem.

За всичко относно iTold'em можете да пишете в тази тема. И не забравяйте - Не пазете ръцете само за себе си!
Последна промяна: 15 Септ 2011 01:18 от nikyo.

Отговор: Всичко за iTold'em 02 Окт 2011 21:19 #1206

Пффф при мен не работи или аз съм глупава и не правя нещо като хората.Когато отворя на detected application покер старс не се засича... И не ми е ясно защо

Отговор: Всичко за iTold'em 02 Окт 2011 21:56 #1207

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
Добре дошла във форума г-це Николова Верояно не правиш нещо както трябва, защото преди да се пусне софтуер в сайта се тества и чак, след това се пише ревю. Влез в Settings -> Poker applications. Излиза ли ти изобщо иконата на PokerStars? Ако да, пробвай да напишеш потребителското си име (в PokerStars) в полето, както и да зададеш от къде да ти извлича хенд хисторито на старса, като цъкнеш на Advanced. Ако пак не става пиши, ще пробваме нещо друго.
Последна промяна: 02 Окт 2011 21:58 от nikyo.

Отговор: Всичко за iTold'em 02 Окт 2011 23:01 #1208

Благодаря за бързия отговор За съжаление не ми помогна Точно там влизам в Settings Poker appl. и съм до там Единствените икони които ми излизат са за покер залите където пише additional supported applications.Но когато натисна на някоя от тях не се случва абсолютно нищо... Не искам да ставам досадна с глупави въпроси.Може би проблемът е в компютърът ми,а не в Told-ема..

Отговор: Всичко за iTold'em 03 Окт 2011 00:28 #1209

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
Компютъра ти отговаря ли на системните изискваия?

- Работи с операционните системи на Windows XP, Windows Vista или Windows 7
- Изисква 10 MB свободно място на хард диска
- Резолючия на десктопа от 800x600 с 256 цвята
- Все още не функционира под операционните системи на Mac или Linux

Питам те това, защото искам да съм сигурен, че всичко е наред с компютъра ти преди да пиша на един от разработчиците на iTold'em? Проблема е, че просто не ти намира старса, а това става автоматично. Виж дали ти е активирано хенд хисторито на PokerStars, защото мисля, че според него детектва залата и няма как да стане ако тази функция на покер клиента е изключена.

ПС: Ако някой е имал точно такъв проблем и го е разрешил, айде дайте малко акъл точно как става
Последна промяна: 03 Окт 2011 12:47 от nikyo.

Отговор: Всичко за iTold'em 03 Окт 2011 12:53 #1210

Единственото нещо на което не отговаря е резолюцията.По-висока е.Но когато теглих програмата мисля че прочетох че минималното изискване е резолюцията на десктопа да е 800х600 пиксела..Desktop resolution of 800 x 600 at 256 colors (1024 x 768 at 16 bit color or higher recommended). Колкото до историята на ръцете не беше активирана,мисля че я активирах в Настройки на историята на ръцете като натиснах за запазване историята на ръцете Обаче очакваната от мен промяна на Toldema не се осъществи
  • Страница
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Модератори: nikyo, mainata, th3n3won3
Време за генериране на страницата: 0.26 секунди