Здравейте,Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

$7 SNG PokerStars
(1 Разглеждат) (1) Гост
Правила за темите в "Търся стейкинг":

1. За спонсорство могат да кандидатстват само играчи, които са с форум ранк от "Флъш"(изискват се поне 75 мнения)нагоре.

2. Кандидатите нямат право да просят за пари в темата. Не забравяйте, че това е сделка, а не дарение.

3. Кандидатите трябва да предоставят напълно достоверна и възможно най-изчерпателна информация за стейкването. Това включва графики, алиас в покер сайта, успехи, план за игра, дялове и т.н.

4. Всеки кандидат, който злоупотреби със спонсор/и или не изпълнява уговорката си ще бъде листнат в "Черен списък на измамниците"
  • Страница
  • 1
  • 2

Тема: $7 SNG PokerStars

$7 SNG PokerStars 12 Окт 2011 17:30 #1226

• Ned3088
  • Офлайн
  • Забранен
  • Публикации: 4
Здравейте всички,

Казвам се Недялко и съм на 24 години от Кърджали. Играя покер от 4-5 години. Роден съм в Пловдив и обикалял Пловдивските казина доста и до ден днешен. Голяма част от успехите ми са там, но не мисля да ги споменавам. С онлайн покера се запознах преди малко повече от 2 години.

В началото ме стейкнаха за NL25 и PL25, като пазя само една графика за някъв месец, който дори не си спомням кой е...Доста стара графика но все пак:
Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.

След това вдъхновен от WSOP и турнирните успехи на мойте приятели, аз се преместих в FullTilt и с лична банка започнах да играя МТТ, като резлутатите за 300 игри (нередовна игра) бяха повече от добре, но аз изгорях с около $700 все пак, вижте сами:
Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.

В момента аз играя в PokerStars на $7 СНГ 18ман. Като единствената графика която имам е от последните 4 дни, не е много показателна предвид броя снг който играя на 1 ден, но ето я и нея.

Нямам друга графика за СНГ-та на които играя в момента, но мисля, че 600 турнира + $450 proft е добра извадка която ще оправдае евентуална инвестиция в мен.

!!! Сега и сделката която предлагам !!!

Смятам да направя 1000 СНГ турнира за не повече от 10 дни. Лимита е $7, а формата - същия (18 ман.) В момента съм "леко" финансово нестабилен (след няколко тегления) за да играя лимита си. Нужни са ми 50БИ което е $350. Ето как стоят и %-ите.

10% - $35.
20% - $70.

АЗ поемам 30% което е $105. Останалото оставям на вас.

СВОБОДНИ - 70%

ПП: Ползвам ХЕМ което мисля, че ще е от полза за нашата сделка.
Ще поствам графика за всеки изминал ден!!!
Имам ментор (мои приятел) с над 20К печалби на МТТ в ПокерСтарс за изминалия месец, който ще ми помага да подобрявам играта си, анализирайки ръце и т.н.
Отнасям се изключитело отговорно към играта, чета,анализирам,гледам и играя сериозна бройка на ден.

Това е от мен, сега сте вие !
Последна промяна: 12 Окт 2011 17:33 от Ned3088.

Отговор: $7 SNG PokerStars 14 Окт 2011 15:25 #1227

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
  • Публикации: 1059
Добре дошъл във форума Недялко!

Резултатите ти ми изглеждат повече от добри за нивото на което играеш, но в момента просто не стейквам поради ред причини. Иначе гледам, че навъртяш доста турнири и ми е любопитно колко маси записваш? Също така кой е ментора ти, който споменаваш?

ПС: Понякога се вясвам на 1 лв./2 лв. в Риц, може и да сме се виждали

Отговор: $7 SNG PokerStars 15 Окт 2011 00:26 #1233

• Ned3088
  • Офлайн
  • Забранен
Много жалко, понеже намирах лъч светлина в спонсорството на сайта. Жалко,жалко...Ментора ми е Erebgil_Bg, в Риз напълно възможно да сме се засичали..И все пак неможем ли да измислим вариянт по който да се споразумеем и да направим сделка?! Защото положението ми наистина е критично..

Отговор: $7 SNG PokerStars 16 Окт 2011 15:37 #1235

• Ned3088
  • Офлайн
  • Забранен
Здравейте... намерих си стейкъри, макар то да не са от сайта.
2ма приятели ме стейкнаха с по 25% +моите 30% тва са 80%.

Свободни: 20%

10% - $35
20% - $70.

Възможно е и да пусна по-малък дял, от 5% което е $17.5

Тоя път се надявам да има заинтерисувани, защото не ми се почва събитието е по-малко от 100%.

Искам да се чуствам максималко сигурен, за да оправдая инвестицията в мен,

ПП: nikyo очаквам тея дни да ми дадеш своето решение

Отговор: $7 SNG PokerStars 17 Окт 2011 14:01 #1236

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
  • Публикации: 1059
Взимам ти 10% просто за да помогна с една малка част. Ще ти преведа парите веднага щом ми кажеш алиаса си в PS.
Последна промяна: 17 Окт 2011 14:07 от nikyo.

Отговор: $7 SNG PokerStars 17 Окт 2011 23:45 #1237

• Ned3088
  • Офлайн
  • Забранен
Здравейте. Както знаете nikyo се отзова също с 10% и +10 на един приятел събрах сумата и ще започвам. Ще пиша в темата как вървя!!! Благодаяр за съдействието nikyo
  • Страница
  • 1
  • 2
Модератори: nikyo, th3n3won3
Време за генериране на страницата: 0.25 секунди