Здравейте всички,
Казвам се Недялко и съм на 24 години от Кърджали. Играя покер от 4-5 години. Роден съм в Пловдив и обикалял Пловдивските казина доста и до ден днешен. Голяма част от успехите ми са там, но не мисля да ги споменавам. С онлайн покера се запознах преди малко повече от 2 години.
В началото ме стейкнаха за NL25 и PL25, като пазя само една графика за някъв месец, който дори не си спомням кой е...Доста стара графика но все пак:
Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.
След това вдъхновен от WSOP и турнирните успехи на мойте приятели, аз се преместих в FullTilt и с лична банка започнах да играя МТТ, като резлутатите за 300 игри (нередовна игра) бяха повече от добре, но аз изгорях с около $700 все пак, вижте сами:
Това изображение не може да се види от гост. Моля логнете се или си направете регистрация.
В момента аз играя в PokerStars на $7 СНГ 18ман. Като единствената графика която имам е от последните 4 дни, не е много показателна предвид броя снг който играя на 1 ден, но ето я и нея.
Нямам друга графика за СНГ-та на които играя в момента, но мисля, че 600 турнира + $450 proft е добра извадка която ще оправдае евентуална инвестиция в мен.
!!! Сега и сделката която предлагам !!!
Смятам да направя 1000 СНГ турнира за не повече от 10 дни. Лимита е $7, а формата - същия (18 ман.) В момента съм "леко" финансово нестабилен (след няколко тегления) за да играя лимита си. Нужни са ми 50БИ което е $350. Ето как стоят и %-ите.
10% - $35.
20% - $70.
АЗ поемам 30% което е $105. Останалото оставям на вас.
СВОБОДНИ - 70%
ПП: Ползвам ХЕМ което мисля, че ще е от полза за нашата сделка.
Ще поствам графика за всеки изминал ден!!!
Имам ментор (мои приятел) с над 20К печалби на МТТ в ПокерСтарс за изминалия месец, който ще ми помага да подобрявам играта си, анализирайки ръце и т.н.
Отнасям се изключитело отговорно към играта, чета,анализирам,гледам и играя сериозна бройка на ден.
Това е от мен, сега сте вие !