Здравейте,Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Стейкване.
(1 Разглеждат) (1) Гост
Правила за темите в "Търся стейкинг":

1. За спонсорство могат да кандидатстват само играчи, които са с форум ранк от "Флъш"(изискват се поне 75 мнения)нагоре.

2. Кандидатите нямат право да просят за пари в темата. Не забравяйте, че това е сделка, а не дарение.

3. Кандидатите трябва да предоставят напълно достоверна и възможно най-изчерпателна информация за стейкването. Това включва графики, алиас в покер сайта, успехи, план за игра, дялове и т.н.

4. Всеки кандидат, който злоупотреби със спонсор/и или не изпълнява уговорката си ще бъде листнат в "Черен списък на измамниците"
  • Страница
  • 1

Тема: Стейкване.

Стейкване. 22 Окт 2011 18:27 #1245

• mistarx1
  • Офлайн
  • Фулл хаус
  • money bring bitches,bitches brind lies
  • Публикации: 540
Здравейте по повод последното стейкване на нашия колега и приятел nikyo и поредната измама от страна на ned3088,според мен мисля че не трябва да се стейкват хора който са нови и не са активни във форума!
Това би трябвало да ограничи всички подобни измами!
Потребителите казали "Благодаря": nikyo

Отговор: Стейкване. 22 Окт 2011 21:19 #1246

• nikyo
  • Офлайн
  • Админ
  • Suicide king
  • Публикации: 1059
Виж правилата по-горе за темите в "Търся стейкинг", които са с превантивна цел да ограничат тези фалшиви теми. Иначе е много жалко, че заради такива индивиди като ned3088 страдат и съвестните играчи, които наистина имат нужда от стейкинг, но специално тук ще се дава голям отпор в борбата с тези вредители. Няма как да отговаряме за намеренията или пък действията на никой тук, но ако някой си мисли, че ще получава такова "спонсорство" без сам да си бие дузпата, просто не е познал. Жал ме е за този пич, че явно няма качествата и акъла да си спечели парите по масите, а е тръгал да лъже и маже по форумите, вместо взаимно да си бъдем полезни и да се учим един от друг.
Последна промяна: 22 Окт 2011 21:27 от nikyo.
Потребителите казали "Благодаря": mistarx1
  • Страница
  • 1
Модератори: nikyo, th3n3won3
Време за генериране на страницата: 0.16 секунди